Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Välkommen på digital kick off 24 maj!

Välkommen på digital kick off och medlemsmöte 24 maj kl 15. Vi vill fira sammanslagningen av Malmö och Lund med dig!

Under de rådande omständigheterna kan vi inte ha fysiska sammankomster. Räddningen blir digitala möten där man sitter för sig själv och pratar via sin skärm.

Kick offen inleds med att förbundsordförande Camilla Bergvall och volontärsamordnare Lisa Bovaller pratar om hur verksamheten påverkas av covid-19. Sedan presenterar nya styrelsen sig och de planerade evenemangen för terminen. Vad vill du bidra med? Har du något specialintresse? Fotografera, skriva insändare, blogga..? Vi vill höra! Du behöver inte ha varit aktiv i Djurens rätt tidigare för att vara med.

Anmäl dig genom att skriva ett mejl till malmo-lund@djurensratt.se så får du en länk till konferensprogrammet innan kick offen startar kl 15. Du behöver ha mikrofon på din dator eller skärm. Webbkamera är valbart. Vi ses!

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.