Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt
11 augusti 2019 klockan 15-18, Stadsparken i Lund

Vegansk grillkväll 11/8 kl 15-18 i Stadsparken

Nu bjuder vi i Djurens Rätt Lund in till vår årliga veganska grillning i Stadsparken. Vi bjuder på grillat, äter gott och har trevligt tillsammans. Eventet är gratis och som vanligt gäller först till kvarn, så kom i god tid.

All mat kommer att vara vegansk och evenemanget är drog- och alkoholfritt. Vi kommer att befinna oss på gröningen i Stadsparken i Lund, i närheten av hängmattorna och dammen.

Ifall du inte är medlem i Djurens Rätt har du möjlighet att bli detta på plats, men självklart behöver man inte vara medlem för att få smaka på maten vi bjuder på! Du kan även prata djurrätt med oss i vårt infotält samt få gratis veganska recept.

För att detta event ska bli möjligt behöver vi volontärer. Om du är intresserad av detta kan du anmäla dig via detta formulär:

https://forms.gle/8h2jCD2s4fkm4kWx5

In English

Djurens Rätt Lund invites you to a vegan barbecue evening in Stadsparken. Together we will barbecue and have a good time.

All food will be vegan and free of charge. The event is also free from drugs and alcohol. We will serve for as long as we have food, so first-come first-served! You will find us in Stadsparken in Lund close to the pond.

If you are not yet a member of Djurens Rätt, you will have the opportunity to join at the event. Of course you do not need to be a member to taste the food we are serving! You are also welcome to stop by and talk about animals’ rights with us in our info tent and get free vegan recipes.

We need volunteers for this event. If you are interested you are welcome to sign up through this form:

https://forms.gle/8h2jCD2s4fkm4kWx5

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.