Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Rydbergs sponsrar Grillkvällen 2019 med goda såser!

Våra vänner på Rydbergs sponsrar Grillkvällen 2019 med sina nya, goda vego-såser! En burgare utan sås är som ett i utan sin prick och därför är vi extra glada att vi kan erbjuda alla våra grillgäster möjligheten att ge sina burgare smakinriktningarna Rostad Lök, Sriracha Mayo och nu även hederlig Hamburgerdressing!

Sveriges mästare på såser har på senare tid låtit även oss som väljer växtbaserat älska vardagen och nytt för i år är att vi nu även kan få deras hamburgerdressing i vegotappning. Om du inte smakat såserna ännu (vad väntar du på?), så kan du passa på under Djurens Rätt Lunds Grillkväll 2019! Vi har nämligen fått sponsring från Rydbergs så att vi kan låta såserna flöda i Stadsparken. Även om vi slår senaste årens enorma uppslutning på mellan 500-700 gäster, så kommer vi alla kunna njuta av såserna till våra goda växtbaserade burgare!

Rydbergs svarade snabbt när vi kontaktade dem om att sponsra vår grillkväll och vi är ytterst tacksamma att de valde att stödja oss. Allt under Grillkvällen är ju som bekant gratis, vare sig man är medlem eller ej, så alla sponsorer hjälper oss att minska våra kostnader och gör det därför möjligt att återkomma år efter år.

Volontärer till Grillkvällen sökes!

Om du kan tänka dig vara volontär under Grillkvällen som går av stapeln 8/11, glöm inte att skriva upp dig på https://forms.gle/8h2jCD2s4fkm4kWx5! Ju fler vi är, desto roligare blir det och desto fler kan vi förse med goda burgare med smarrig sås.

Sponsra oss!

Har du ett företag som skulle vilja sponsra vår Grillkväll? Den målgrupp ni kommer i kontakt med är etiskt medvetna konsumenter som i mycket stor grad väljer växtbaserad kost. Visa att er verksamhet ligger rätt i tiden genom att sponsra detta event där vi väntar oss mellan 500 och 700 besökare, precis som de senaste åren! Kontakta lund@djurensratt.se för mer information och ert förslag.

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.