Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt
29 juni 2019 kl 15:00 -- 17:00, Botaniska trädgården i Lund

Sommarknytkalas kl. 15-17 den 29/6 2019

Nu är det äntligen dags för årets populära och uppskattade sommarknytkalas i Botaniska trädgården! Ta med vännerna och något gott att äta så blir det en skön stund ute i det gröna! Vi träffas mellan klockan 15 och 17 i Botaniska trädgården lördagen den 29/6. Alla är hjärtligt välkomna, vare sig medlem eller ej. ❤️

Våra sommarknytisar är utmärkta tillfällen att träffa glada vänner i en härlig miljö. Kanske är du sugen på att få veta vad Djurens Rätt i Lund gör? De flesta i styrelsen kommer vara där och kan besvara alla frågor du kan tänkas ha. Men framförallt så ser vi fram emot en härlig eftermiddag tillsammans. Ta gärna med en vän eller två!

Man måste absolut inte vara vegan själv för att få komma, men vi ber att all mat som tas med är helt växtbaserad, så att alla kan njuta av den.

Vi kommer stå för muggar, bestick, servetter, tallrikar och dryck. Och som alltid är Djurens Rätts evenemang helt alkohol- och drogfria.

Hoppas vi ses i den vackra grönskan!

Skriv gärna upp dig på Facebook-eventet om du tänker komma, så hjälper du oss sprida intresset!

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.