Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt
26 maj 2019 kl 15:00 -- 17:00, Folkuniversitetet Lund (Skomakargatan 8), Sal 14

Medlemsmöte 26/5 inför Riksstämman 2019

Djurens Rätts Riksstämma 2019 går av stapeln 31:a maj till 2:a juni. Lunds lokalavdelning skickar fyra ombud, valda under senaste årsmötet. Kom och träffa ombuden och hjälp dem att föra fram just era hjärtefrågor. Vi träffas söndagen den 26/5 mellan 15 och 17 på Folkuniversitetet i sal 14.

Riksstämmohandlingarna kommer diskuteras

Under mötet kommer vi att gå igenom Riksstämmohandlingarna som du hittar här (direktlänk). Läs gärna igenom och kom förberedd, så blir mötet så effektivt som möjligt och det blir mer tid att diskutera just de frågor som är viktigast för dig!

Öppet för alla

Vi vill inte utesluta någon som funderar på att vara medlem i Djurens Rätt, så häng gärna med även om du inte är medlem ännu. Om det skulle bli en omröstning om något så kommer dock bara medlemmar att ha rösträtt. Vi kommer därför fråga om man redan är medlem eller ej.

Som vanligt så bjuder vi förstås på enkelt och gott veganskt fika också. 🙂

Hjälp Lunds ombud vara din lokalavdelnings röst!

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.