Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt
14 april 2019 kl 15:00, Folkuniversitetet Lund (Skomakargatan 8)

Påskknytis 14:e april 2019 klockan 15:00

Påsken handlar om att fira vårens återkomst och naturens pånyttfödelse efter vintern. Låt oss fira på ett sätt som alla varelser kan njuta av, tillsammans, med ett fint knytkalas!

Vi träffas på Folkuniversitetet i Lund klockan 15:00 den 14:e april 2019. Ta med en helt växtbaserad rätt och gärna så många vänner du kan! Vem vet, kanske upptäcks nya favoriter till påskbuffén i år? Vi låter oss inspireras av varandras påhittighet i köket och med lite tur finns även lite (fjäderfritt) pynt på plats!

Alla är välkomna! Bara för att maten är växtbaserad (vegansk) så är det inget krav att du själv är vegan eller medlem i Djurens Rätt. Det räcker med att du är nyfiken på vad vi gör och kanske brinner lite extra för djurs rättigheter. Knytkalasen vi anordnar brukar vara populära och är perfekta för dig som funderat på vilka vi är och vad vi gör.

Lokalavdelningen står för engångsartiklar (muggar, glas, bestick) och vi alla för maten och sällskapet. Häng med du också och träffa nya vänner eller gamla bekanta! 🙂

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.