Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt
17 mars 2019 kl 15:00, Folkuniversitetet Lund (Skomakargatan 8)

Uppstartsmöte 17/3 2019 klockan 15:00

Vilka frågor skall vi i Djurens Rätt Lund prioritera under 2019? Vilka evenemang skall vi vara med på eller rent av arrangera själva? Kom till Folkuniversitetet på uppstartsmötet 17/3 2019 klockan 15:00 och berätta vad just du brinner för!

Under årsmötet antog vi som lokalavdelning en ny verksamhetsplan. Den bygger mycket på lokalt engagemang och lyfter speciellt det lustfyllda personliga engagemanget. Därför finns det stort utrymme för dig som är, eller funderar på att bli, medlem att komma med dina åsikter och insikter. Vi vill väldigt gärna veta vad just du skulle vara sugen på att göra för djuren under 2019!

Så kom! Vare sig du är medlem redan eller ej, engagerat dig tidigare eller ej, vi vill väldigt gärna veta vad just du har för idéer!

Gott fika utlovas också! 🙂

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.