Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt
9 februari 2019 kl 14:00, Folkuniversitetet, sal 13. (Skomakargatan 8, Lund)

Årsmöte 2019

Välkommen!

9 februari 14.00
Folkuniversitetet, sal 13. (Skomakargatan 8, Lund)

Dags för årsmöte! På mötet gör vi en tillbakablick på hur vår verksamhet sett ut under året som gått och om vi nått våra mål. Styrelsen ger förslag på en ny budget och verksamhetsplan som ska antas för nästa års arbete för djuren. Det blir även val till styrelse, revisorsplatser och valberedning, samt ombud till riksstämman. Det går bra att lägga en motion till vår avdelning eller till riksorganisationen, den behöver i så fall ha inkommit senast två veckor innan årsmötet (sista datum är 26:e januari). Läs mer om att motionera här: http://lund.djurensratt.se/skriv-en-motion/

Efter förhandlingarna, ca kl 15, så kommer Karen Sejer Kristensen, känd hundpsykolog från radio och tidningar kommer och pratar om alla beteendemyter i hundvärlden och vilka problem de skapar. Hon har över 39 års erfarenhet av hundträning och sysslar endast med vetenskapligt bevisade träningsmetoder, och var bland annat med i Morgonpasset i P3 i somras. Missa inte det!

Djurens Rätt Lunds Vegoutmärkelse

Efter de sedvanliga förhandlingarna så kommer vi för tredje året att dela ut Djurens Rätt Lunds vegoutmärkelse till en restaurang, café eller liknande som under året visat framfötterna när det gäller att underlätta för allmänheten att göra djurvänliga val i vardagen. Vi kommer även att bjuda in en föreläsare som håller en intressant presentation efter mötet.

Tillgänglighet

Hiss och handikappanpassad toalett finns om det behövs. För allergier eller önskemål/frågor om tillgänglighet – mejla lund@djurensratt.se så ska vi göra allt vi kan för att tillgodose detta.

Dokument till årsmötet

Dagordning

Kallelse utskickad via post

Årsberättelse för 2018

Verksamhetsplan 2018

Budget utfall 2018 och förslag för 2019

Förslag på verksamhetsplan för 2019

Valberedningens förslag

Motion till Djurens Rätt Lunds årsmöte 2019

Motion till Riksstämman 2019 (jämkad) från Sara Brandt och Jens Ingloff

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.