Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Årsmöte 2018

Vi vill välkomna dig till att delta på vårt årsmöte, där vi gör en tillbakablick på hur vår verksamhet sett ut under 2017 och om vi nått våra mål. Dessutom ger styrelsen förslag på en ny budget och verksamhetsplan som ska antas för nästa års arbete för djuren. Det blir även val till styrelse, revisorsplatser och valberedning.

Du som är medlem och bor i Lund har rösträtt i förhandlingarna men du som ännu inte är medlem eller bor på annan ort är såklart ändå hjärtligt välkommen att lyssna och diskutera. Det blir såklart även vegansk fika till alla!

18 februari 14.00-16.00
Skomakargatan 8, Lund
(Folkuniversitetets lokaler, första våningen)

Här nedan kan du titta på handlingarna som vi behandlar på årsmötet:

Kallelse som skickats ut till medlemmar via post

Dagordning för årsmötet

Årsberättelse

Bokslut och styrelsens budgetförslag

Verksamhetsplan 2018

Valberedningens förslag till styrelse

 

DJURENS RÄTT LUNDS VEGOUTMÄRKELSE
Efter de sedvanliga förhandlingarna så kommer vi för andra gången att dela ut Djurens Rätt Lunds vegoutmärkelse till en restaurang, café eller liknande som under året visat framfötterna när det gäller att underlätta för allmänheten att göra djurvänliga val i vardagen.

PRESENTATION AV CAMILLA BERGVALL
So avslutning kommer Camilla Bergvall att hålla en presentation om djurrätt och feminism. I presentationen kommer det att lyftas fram inspirerande kvinnor från djurrättsrörelsen i historien och idag. Detta blir garanterat intressant!

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.