Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt
19 februari kl. 14, Folkuniversitetets lokaler (tredje våningen), Skomakargatan 8

Årsmöte 2017

Vi vill välkomna dig till att delta på vårt årsmöte, där vi gör en tillbakablick på hur vår verksamhet sett ut under 2016 och om vi nått våra mål. Dessutom ger styrelsen förslag på en ny budget och verksamhetsplan som ska antas för nästa års arbete för djuren. Det blir även val till styrelse, revisorsplatser och valberedning.

Du som är medlem och bor i Lund har rösträtt i förhandlingarna men du som ännu inte är medlem eller bor på annan ort är såklart ändå hjärtligt välkommen att lyssna och diskutera. Det blir såklart även vegansk fika till alla!

19 februari 14.00-16.30
Skomakargatan 8, Lund
(Folkuniversitetets lokaler, tredje våningen)

Här nedan kan du titta på handlingarna som vi behandlar på årsmötet:
Kallelse som skickats ut till medlemmar via post

Dagordning för årsmötet

DJURENS RÄTT LUNDS VEGOUTMÄRKELSE
Efter de sedvanliga förhandlingarna så kommer vi för första gången att dela ut Djurens Rätt Lunds vegoutmärkelse till en restaurang, café eller liknande som under året visat framfötterna när det gäller att underlätta för allmänheten att göra djurvänliga val i vardagen.

BESÖK AV KAROLINA TEGELAAR
Sedan får vi celebert besök av Karolina Tegelaar, som gett ut närmre ett dussintal veganska bakböcker med olika teman, som ska berätta mer om att baka utan ägg och mjölk. Missa inte detta, med andra ord!

 

 

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.